Verzenden en retourneren

Op deze pagina vind je belangrijke informatie over bestellen en verzending. Bestellingen kan je via de website plaatsen. Je ontvangt na het bestellen een bevestiging per email.

Standaard snel geleverd

Wij streven er altijd naar om jouw bestelling op werkdagen binnen 24-48 uur klaar te hebben voor verzending, zodat jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden wordt en je je bestelling snel in huis hebt. Bestellingen in het weekend geplaatst worden na het weekend op maandag of dinsdag verzonden.

Bestellingen worden door DHL bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Je ontvangt automatisch een email met de track-trace gegevens zodat je jouw zending kunt volgen.

Verzendkosten

De betaling wordt beveiligd uitgevoerd en je hebt de keuze uit betalen via iDeal, Bancontact of op rekening.

Service Land Levertijd Verzendkosten
DHL Afhaalpunt Nederland 1-2 dagen  € 6,50
DHL naar huisadres Nederland 1-2 dagen  € 6,95
DHL / Bpost afhaalpunt België 1-3 dagen  € 9,50
DHL / Bpost huis adres België 1-3 dagen
€ 9,95

 

Bij bestellingen vanaf 75 euro rekenen wij geen verzendkosten.

Retourneren

U heeft recht op een wettelijke zichttermijn van 14 werkdagen. Bevalt het artikel niet dan kunt u het binnen die veertien werkdagen terugsturen zonder opgaaf van reden (met een kopie van de originele factuur en uw rekeningnummer), mits het artikel niet gepersonaliseerd is, ongebruikt is en in de originele, onbeschadigde en ongeopende verpakking zit. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Ze zijn dan niet meer bruikbaar voor een andere klant. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant en de klant dient het pakket dus voldoende te frankeren. Ongefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen en gaan direct retour afzender. Na ontvangst boeken wij het bedrag binnen een week terug. Neem vooraf altijd eerst contact met ons op.