Over geboortesnoepjes.nl

Wij zijn STAR22. Een kleinschalig bedrijf met service en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Geen keuzemenu, maar gelijk een medewerker aan de lijn die je verder helpt en adviseert. 

Bij ons is de klant nog steeds koningin (of koning). Ons motto: leveren zoals je het zelf ook zou willen ontvangen. Onze producten zijn vaak bedoeld voor speciale momenten/evenementen die de nodige zorg verdienen. Wij zijn trots als we daar ons steentje aan mogen bijdragen.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en aan de verzending wordt veel zorg besteedt. Onze pakketten bevatten aan de buitenkant geen zichtbare vermelding van geboortesnoepjes, dus het wordt neutraal verzonden. Bel of mail gerust als je vragen hebt, we staan je graag te woord.

Zoeken wordt vinden

Een zoektocht langs de snoepwinkels supermarkt of bakker hoef je niet meer te doen. wij hebben voldoende verschillende snoep en chocolade op voorraad leveren snel. gebruik het menu om geboortesnoepjes van jouw keuze snel vinden.
 
snoep

Levering in Nederland en België

Wij hebben het ruimste assortiment en leveren gewoon binnen 1-2 dagen via de DHL bij je aan de deur. Of je nu in Nederland of België woont, wij zorgen voor een correcte levering.
 

Hoge kwaliteit producten

We garanderen de hoogste kwaliteit producten. De producten worden in huis verpakt en gesealed in een luchtdichte verpakking om de versheid zo lang mogelijk te behouden. Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld met verse chocolade en snoepgoed.

Contactgegevens

STAR22, De Biezen 20 | 3355 EP Papendrecht

IBAN: NL49KNAB0413508277
BIC: KNABNL2H
KVK: 84700890
BTW nr: NL004004394B04
telefoon: +31 (0)78 204 91 25
info@geboortesnoepjes.nl