Geboortetraktatie

Originele geboortetraktaties

Jullie zijn in verwachting en willen het van de daken schreeuwen. Dat kan met de traditionele beschuit met muisjes, maar waarom doe je niet eens helemaal wat anders. Dit kindje komt namelijk geen twee keer ter wereld. Geboortesnoepjes.nl heeft verschillende geboortetraktaties voor jongens, meisjes of stel je eigen geboortetraktatie samen vanuit de categorie doe het zelf

Ufo’s met eigen opdruk

Voel je aan je water dat de kleine een echte astronaut wordt, of tenminste urenlang naar de hemel gaat liggen staren op zoek naar ufo’s? Dan kan je gewoon ufo’s gemaakt van snoeppapier bestellen, met de naam van jullie kleine held(in) en een tekening van een raket erop gedrukt. De ufo’s zijn beschikbaar in rood, wit, blauw en alle kleuren van de regenboog. Opgelet wereld, hij/zij komt eraan!

Babyvoetjes met musketzaad

Heb je het op de echo gezien, tien vingertjes en tien teentjes? Zeg het met een chocolade babyvoetje, bestrooid met blauw of roze musketzaad. Chocoladeliefhebbers die niet zo van de voetjes zijn, kunnen ook chocolade in de vorm van een slapende baby, kinderwagen of fles bestellen, bestrooid met musketzaad in verschillende kleuren.

Schuimblokken met eigen opdruk

Zit daar in de baarmoeder een echte Nederlander te wachten op de wereld? Vertel het dan met een typisch Nederlandse schuimblok. De schuimblokken zijn roze- of geelkleurig en smelten op je tong. Ontwerp je eigen lettertype en schrijf daarmee de naam van je kleine koter op het ontwerp. Je krijgt de proefdruk in huis en binnen een week gaan ze als een lopen vuurtje door de handen van familie en vrienden.

Chocolade voetballen als geboortetraktatie

Voel je hem/haar al schoppen? Dan wordt het vast een kleine voetballer! Breek het grote woord in dat geval met chocoladevoetballen. Stop ze bijvoorbeeld in een plastic geschenkzakje, kraftzakje of geschenkdoosje als geboortetraktatie.

Knotslolly met eigen tekst

Knotsgekke baby in de buik? Dan maakt hij/zij een spectaculaire intrede in de wereld met een zelfgedrukte knotslolly. Deze lolly’s smelten niet alleen op je tong, je kunt ze ook nog eens bedrukken met je eigen tekst en afbeelding. Ze zijn beschikbaar in wit, blauw en roze en kunnen bedrukt worden met allerlei soorten lettertypes.

Geboortespekjes als geboortetraktatie

De spekjes zijn misschien niet de meest traditionele geboortetraktatie, maar je kunt er wel helemaal je eigen ding mee doen. Bestel bijvoorbeeld spekhartjes of spekruitjes met eigen naam erop. Maar er zijn heel veel soorten spek verkrijgbaar: spekkenmix, spekbollen voor meisjes of jongens, minispekjes voor meisjes of jongens en spekjes in de vorm van een hart voor meisjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, of spek maakt het mogelijk.

Traktatie van nougat in het blauw of roze

Ken je ze nog, die echte authentieke nougat? Een traktatie van nostalgisch snoep uit andere tijden, dat de tafel tijdens babyshowers en gender reveal party’s een retro tintje geeft. Bestel de nougat in het blauw of in het roze in ruwe blokken. Dit is een echte no-nonsense geboortetraktatie, al helemaal als je het verpakt in een kraftzakje.

Chocolademunten

Geboren voor de rijkdom? Dan is er geen betere manier om de wereld te bestormen dan in de vorm van chocolademunten in het blauw of in het roze. Strooi ze over tafel tijdens de babyshower of stop ze in een uitdeelzakje als traktatie voor de geboorte. De muntjes tonen aan de ene kant een ooievaar in 3D en aan de andere kant het opschrift ‘it’s a boy/girl’. De chocolade is verpakt in blauw of roze zilverfolie.

Heb je verder nog vragen over originele geboortetraktaties? Laat het ons weten en bel naar +31 (0)78 204 91 25 of mail info@geboortesnoepjes.nl.