Geboortetraktatie

Originele geboortetraktaties

Jullie zijn in verwachting en willen het van de daken schreeuwen. Dat kan met de traditionele beschuit met muisjes, maar waarom doe je niet eens helemaal wat anders. Dit kindje komt namelijk geen twee keer ter wereld. Geboortesnoepjes.nl heeft verschillende geboortetraktaties voor jongens, meisjes of stel je eigen geboortetraktatie samen vanuit de categorie doe het zelf

Babyvoetjes met musketzaad

Heb je het op de echo gezien, tien vingertjes en tien teentjes? Zeg het met een chocolade babyvoetje, bestrooid met blauw of roze musketzaad. Chocoladeliefhebbers die niet zo van de voetjes zijn, kunnen ook chocolade in de vorm van een slapende baby, kinderwagen of fles bestellen, bestrooid met musketzaad in verschillende kleuren.

Chocolade voetballen als geboortetraktatie

Voel je hem/haar al schoppen? Dan wordt het vast een kleine voetballer! Breek het grote woord in dat geval met chocoladevoetballen. Stop ze bijvoorbeeld in een plastic geschenkzakje, of geschenkdoosje als geboortetraktatie.

Geboortespekjes als geboortetraktatie

De spekjes zijn misschien niet de meest traditionele geboortetraktatie, maar je kunt er wel helemaal je eigen ding mee doen. Bestel bijvoorbeeld spekhartjes of spekruitjes met eigen naam erop. Maar er zijn heel veel soorten spek verkrijgbaar: spekkenmix, spekbollen voor meisjes of jongens, minispekjes voor meisjes of jongens en spekjes in de vorm van een hart voor meisjes. Je kunt het zo gek niet bedenken, of spek maakt het mogelijk.

Chocolademunten

Geboren voor de rijkdom? Dan is er geen betere manier om de wereld te bestormen dan in de vorm van chocolademunten in het blauw of in het roze. Strooi ze over tafel tijdens de babyshower of stop ze in een uitdeelzakje als traktatie voor de geboorte. De muntjes tonen aan de ene kant een ooievaar in 3D en aan de andere kant het opschrift ‘it’s a boy/girl’. De chocolade is verpakt in blauw of roze zilverfolie.

Heb je verder nog vragen over originele geboortetraktaties? Laat het ons weten en bel naar +31 (0)78 204 91 25 of mail info@geboortesnoepjes.nl.