×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Veelgestelde vragen

 

Houdbaarheid

Het snoep en chocolade worden verstuurd met een ruime houdbaarheid.

Leveren jullie ook in België?

Zeker en vast! Veel van onze klanten komen uit België, wij verzenden met DHL naar België en zal worden uitgeleverd door Bpost. Betaling is ook mogelijk met mrcash/bankcontact. De verzendkosten naar België zijn € 7,95.
Vanaf € 75,- verzenden wij gratis naar België.

Hoe ziet de verzendverpakking er uit?

Wij snappen dat het soms niet de bedoeling is dat het zichtbaar is dat het om geboorte-artikelen gaat. Wij versturen het in een neutrale verpakking zonder ons logo erop.

Zijn de kleuren op de website gelijk aan de spullen die we krijgen?

De foto's zijn allemaal genomen in onze eigen fotostudio en worden qua kleur niet bewerkt, wel kan het zijn dat de kleur vanuit de fabriek per levering kan afwijken. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Dit kan dan iets donkerder of lichter zijn.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?

Zodra uw bestelling is afgerond en betaald, ontvangt u hiervan een bevestiging per email met alle bestelgegevens. Zodra de email binnen is wordt de bestelling in behandling genomen.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Op werkdagen is het vandaag bestellen is in principe morgen versturen!
Bestellingen die 's ochtends voor 11 uur worden besteld, gaan in veel gevallen dezelfde dag weg. Bestellingen, geplaatst in het weekend, zullen op maandag worden verzonden. Binnen Nederland en België kunt u de bestelling in principe verwachten op de dag nadat deze is verzonden. Je ontvangt automatisch een email wanneer het pakket is verzonden. In deze mail staat een link met het pakketnummer, zodat je het pakket kunt volgen. Het volgen van de bestelling via dit nummer kan vanaf de volgende ochtend, zodra het pakket op het depot van de DHL is verwerkt. 

Wordt chocolade verzonden met warm weer?

Bij buitentemperaturen boven de 27 graden moeten we er voor kiezen om bestellingen van chocolade niet te verzenden. De chocolade zou dan kunnen smelten. In dit geval informeren wij u hierover per email.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland bedragen de verzenkosten € 4,95 per bestelling, voor België bedragen deze € 7,95. Bij bestellingen vanaf € 75 euro vervallen de verzendkosten voor zowel Nederland als voor België.
Voor verzendkosten van bestellingen naar andere landen kunt u een mail sturen naar info@geboortesnoepjes.nl.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

U kunt de bestelling afhalen in Alblasserdam. Kies bij het afronden van de bestelling dan voor de optie afhalen.
Wij hebben geen showroom of winkel. Je ontvangt automatisch een email zodra de bestelling klaar ligt om af te halen.
Wij zijn geopend op werkdagen van 08:15 - 17:15

Kan de bestelling op een ander adres worden geleverd?

Je kunt bij het afronden het gewenste afleveradres aangeven indien dit afwijkend is van het factuuradres.

Wat is de status van mijn bestelling?

Zodra het pakket wordt verzonden ontvang je automatisch een email met daarin de link voor de track en trace code. Met de code kun je het pakket vanaf de volgende ochtend volgen. Heb je binnen 48 uur geen verzendbevestiging ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice: +31 (0)78 204 91 25

Wat is de kleurverdeling bij de gemixte snoep en chocolade?

Is het product samengesteld uit meerdere kleuren, dan is de verhouding niet altijd evenredig. Dit is afhankelijk van de samenstelling waarin wij het product van de fabrikanten ontvangen. Wij proberen dit uiteraard zo gelijk mogelijk te verdelen.

Hoe lang kan ik de producten bewaren?

Afhankelijk van het product streven wij ernaar om onze producten met een minimale hoorbaarheid van 6 maanden te leveren. De producten worden in gesealde zakken of silo’s verpakt waardoor het langer vers blijft. Bewaar de producten altijd op een donkere en koele plek. Chocolade mag u niet in de koelkast bewaren, deze slaat wit uit.

Welke ingrediënten zitten er in het product?

Op elke productpagina vind je onderaan een tab met de ingrediëntenverklaring en allergenen.

Zijn de producten glutenvrij of gelatinevrij?

Bij elk product hebben wij onderaan de pagina in het tabje 'allergenen' aangegeven of het product gelatine of gluten bevat. Je kunt op de categoriepagina ook filteren op glutenvrij of gelatinevrij. Dan worden alleen de glutenvrije of gelatinevrije producten getoond.

Kan een product worden geretourneerd?

U heeft recht op een wettelijke zichttermijn van 14 werkdagen. Bevalt het artikel niet dan kunt u het binnen die veertien werkdagen terugsturen zonder opgaaf van reden (met een kopie van de originele factuur en uw rekeningnummer), mits het artikel ongebruikt is en in de orginele, onbeschadigde verpakking zit. De verzendkosten voor het retourneren zijn altijd voor de klant en de klant dient het pakket dus voldoende te frankeren. Ongefrankeerde pakketten worden niet in ontvangst genomen en gaan direct retour afzender. Na ontvangst boeken wij het bedrag binnen twee weken terug.

Waar kan ik de leveringsvoorwaarden vinden?

Op deze pagina vind je de leveringsvoorwaarden.

Heb je een andere vraag?

Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet en bel of mail ons gerust,
klik hier voor onze contactgegevens